Lysrör på nätet

Kanske har någon av er haft problem med att hitta rätt lysrör till belysningen ovanför köksbänken? Det är tydligen enbart JM som använder sig av just detta lysrör så det finns inte att köpa på vanliga byggmarknader etc.

Nu har vi hittat en leverantör  som säljer dem på nätet:  https://www.lysman.com/sv/trademarks/10/Marbodal

De finns också i Marbodals egna butiker.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lysrör på nätet

  1. hanna.edarp@hotmail.se skriver:

    Hej!
    Vi var förbi Marbodahls butik på Söder idag. De säljer inte lysrören utan hänvisar till Lysman.
    Noterar vidare att Lysman har en fraktavgift om 199:- (!!!) , gratis frakt vid köp över 500:- Med ovan sagda skulle jag därför föreslå ett samköp, att flera går ihop o köper lysrör för 199:- har jag ingen lust att betala i frakt när lysrören i sig kostar 100:-

Kommentera