Nu är det snart jul igen…

…och med julen vissa återkommande fenomen:

Till exempel – alla tända ljus. Glöm inte att släcka dem! Kolla batteriet i brandvarnaren!

Och paketen på julafton – papper och kartonger – vik ihop innan du lägger i källsorteringsrummet (och glöm inte att ta ut innehållet förstås :-)). Risk annars för överfyllda kärl som då inte töms (i år är det ju dessutom extra många röda dagar och det kan dröja längre än vanligt till tömning).

Det kan även bli vinter på riktigt, snö och is! Det är bra om vi alla kan hjälpas åt att försöka hålla våra dörrar fria från snö och is – det kan annars hända att de inte stängs ordentligt. Detta gäller även dörrarna till garage och cykelrum. Sopkvast och spade ska finnas i varje port.

Glad lucia och God jul hälsar styrelsen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar