Byte av filter bakom elementen

God fortsättning alla grannar!

Snart är den tiden på året kommen då det är dags att byta filter bakom elementen.

Tider för att hämta nya filter är i år: 22/1 kl 19-19.30 och 24/1 kl 20-20.30. Bytet sker styrelserummet i 7:an, plan -1. Vi kommer även sätta upp anslag i portarna som påminnelse.

Ta med de gamla filtren så får du lika många nya.

För er som har någon i familjen som är allergisk vill vi även passa på att tipsa om att det finns särskilda allergifilter att köpa (dessa får du dock bekosta på egen hand). Läs mer och beställ här: www.provenco.se/produkter (de filter vi tillhandahåller är klass F7, allergifiltren är klass F8).

PS undrar du hur du hittar filtren? På några av elementen i din lägenhet finns en liten vit ”lucka” bakom elementet (mot väggen). Lyft upp den och där under hittar du filtret som du enkelt kan lyfta upp.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar