Källsorteringsrummet – inte ett grovsoprum

Som säkert flera av er noterat så var det någon som hade lämnat en säng, sängbord och annat i vårt källsorteringsrum. Det är förstås absolut förbjudet. I skrivande stund har sakerna precis avlägsnats av den som lämnat dem där – men här kommer ändå en påminnelse:  

Källsorteringsrummet är en service för oss boende så vi ska slippa gå iväg med plast, kartong, glas, metall, tidningar etc. Allt annat (dvs allt som inte har ett specifikt kärl i rummet) är du själv ansvarig för att köra till återvinningscentralen! Om sådana andra saker ändå lämnas i källsorteringsrummet så kan det hända att tömningspersonalen vägrar att ta hand om resten av det vi lämnat, eller tar ut en extra avgift. Det blir också föreningen (dvs alla vi som bor här) som får betala för att frakta bort sådant som inte hör hemma där.

Så om även du tycker det är skönt att kunna lämna en väldigt stor del av det som ska källsorteras i närheten av hemma – hjälp till att säkerställa att vi kan fortsätta ha det så! Det är ju inget som ”nån annan” ansvarar för – det är vi som bor här!

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar