Övernattningsrum

På Sköntorpsvägen 7, plan -1 finns det möjlighet att hyra ett övernattningsrum som i övrigt används till styrelsens arbete. Övernattningsrummet har plats till 4 personer och har egen toalett och dusch.

Uthyrning förutsätter att rummet inte ska användas för styrelsearbete samt att någon från styrelsen har möjlighet att lämna ut nyckeln. Det kan därför finnas vissa tillfällen när det inte är möjligt att hyra övernattningsrummet (exempelvis kan jul/nyår samt delar av sommaren vara sådana tillfällen).

Följande gäller för uthyrning:

  • Förskottsbetalning kontant, kostnad 100 kr/natt & vuxen person (barn under 15 år gratis). Pengarna lämnas i samband med att nyckel kvitteras ut.
  • Täcke och kudde går att hyra för 50 kr per set om 2 och övernattningsomgång.
  • Värden (den som har gäster) ansvarar för nyckel & städning samt återställande av möbler enligt plan. Värden står för lakan, påslakan (täcke och kudde om det inte önskas hyras), handdukar & övrig förbrukning (kaffe & te etc).
  • Porslin, enklare husgeråd, kaffebryggare, kyl och vattenkokare finns
  • Nyckel återlämnas direkt efter uthyrningen i Styrelsens brevlåda (söndag kväll 20.00 eller enligt överenskommelse) eller på överenskommen plats. Ansvarig i styrelsen säkrar att nyckeln återlämnats, samt kollar att styrelserummet återlämnats i rätt skick
  • Övernattning gäller endast gäster till boende/medlemmar i föreningen

För att göra en förfrågan om bokning av övernattningsrummet, skicka e-post meddelande till uthyrning@skontorpshojden.se. Glöm ej bifoga namn, lägenhetsnummer, datum och antal boende. OBS, rummet är inte bokat förrän du fått bekräftelse via e-post på bokningen.