Välkomna till Brf Sköntorpshöjdens hemsida!

Hej och välkomna till Brf Sköntorpshöjdens hemsida.Här publicerar vi information som vi tror är av intresse för de boende – aktuellt, tips rörande din bostad och andra viktiga nyheter för alla oss som bor här. Vi försöker uppdatera och lägga till information kontinuerligt för att sidan ska kännas aktuell.

Hör gärna av dig om du har synpunkter eller önskemål om information som ni vill se här. (klicka på Kontakt).

Det finns även möjlighet att kommentera inläggen som görs här efter att du har registrerat dig. För att registrera dig, klicka på “registrera” längst ned till höger. Det är endast möjligt att registrera sig om man är medlem i föreningen. Det går också att prenumerera på uppdateringar genom att fylla i din e-postadress under “Prenumerera på uppdateringar” i högerspalten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.