Övernattningsrum

Föreningen har ett praktiskt och trevligt övernattningsrum, i 7:an på plan -1, som medlemmarna i föreningen kan hyra för gäster på besök. Övernattningsrummet har plats för fyra personer och har egen toalett, dusch och enkelt pentry.

Eftersom uthyrning förutsätter att rummet inte ska användas för styrelsearbete, samt att någon från styrelsen har möjlighet att lämna ut nyckeln, kan det finnas vissa tillfällen när det inte är möjligt att hyra övernattningsrummet (exempelvis kan jul/nyår samt delar av sommaren vara sådana tillfällen). Vi i styrelsen försöker göra vad vi kan för att hitta sätt att lösa uthyrning i möjligaste mån – men det är ju ett ideellt arbete och ingen professionell uthyrningsverksamhet.

Följande gäller för uthyrning:

  • Du har tillgång till rummet från ungefär kl 15 på uthyrningsdagen (lite beroende på hur det är möjligt att lämna ut nyckel, så det blir enligt överenskommelse i varje enskilt fall). (Exempel: Du hyr rummet den 18-20 april – då får du nyckel vid 15-tiden den 18:e)
  • Du lämnar rummet kl 11 på avresedagen (enligt exemplet ovan blir det då kl 11 den 20:e)
  • Det kostar 100 kr/natt & vuxen person (barn under 15 år gratis). Betalning sker i kontanter som lämnas i samband med att nyckel kvitteras ut eller enligt överenskommelse.
  • Täcke och kudde går att hyra för 50 kr/2 set och övernattningsomgång.
  • Värden (den som har gäster) är ansvarig för sina gäster; för hämtning och lämning av nyckel, städning samt återställande av möbler enligt plan. Värden står också för lakan, påslakan (täcke och kudde om det inte önskas hyras), handdukar & alla övriga förbrukningsvaror (kaffe & te etc).
  • Porslin, enklare husgeråd, kaffebryggare, kyl och vattenkokare finns
  • Nyckel återlämnas direkt efter uthyrningen i Styrelsens brevlåda eller på överenskommen plats. Ansvarig i styrelsen säkrar att nyckeln återlämnats, samt kollar att rummet återlämnats i rätt skick
  • Övernattning gäller endast gäster till boende/medlemmar i föreningen
  • Avbokning ska ske senast två dagar innan bokat datum – annars tar vi ut en avgift på 200 kr.

För att göra en förfrågan om bokning av övernattningsrummet, skicka e-postmeddelande till uthyrning@skontorpshojden.se. Glöm ej bifoga namn, lägenhetsnummer, datum och antal boende. OBS! rummet är inte bokat förrän du fått bekräftelse via e-post på bokningen.